Pages

Saturday, November 10, 2012

Bukit Broga..kami datang!


ok ini adalah aktiviti wekend a.k.a aktiviti menghilangkan lemak..haha
aq taip entry ni ptg..aq g ni pg td..haha giler semangat nk mengupdate..
pg td aq g membuang lemak kat broga hill wth my gang ar..
so ni ar gambar2 nye..
malas nk naip..tayang gambar je larr..

my gang.. :)



ok ni dh sampai kat broga



hehe streching dlu before mendaki..ngeh



yeeaaahhh here we go..!



haha ad brader tu kate, ni bawak camera ni mesti penat pnye nanti, nk mendaki nak pegang camera ag..haha aq kate yeke!OMG ni kene prepare ni kalo aq  serender nnt kne pas camera kat member nie..wahaha gile aq xkesah kat bawah jer yg penting gambar kat atas..haha

tp mmg mencungap weyh aq di buek eh..
lame x fitness an..naseb muke burok aq xde dlm camera, haha tp xtau ar kat camera org len,haha

tp steady jer minah nie..walauponnn
signbord yg mmg sume org mengabaikan nye..yapedahhhh
org hiking penat2 sampai kat ats xkan xbleh amek gambar kot..mmg xla!


vry d adventure..ngeh



yeahh sampai kat ats dh..1 jam ok..lame gak kot..sbb byk berhenti..
semfuutt



gegurls..


yg ni xbleh bla..org kat ats bawak air ke camera ke cam aq nie ,see tgok minah ni bleh bawak bedak compact ag..nk tgk muke burn ke x siap nk tochup ag,ok tu x aq tambah jerr..haha lawak ar ko QIE



beautiful scenery !



QIE diawangan..



ni time nk turun dh..
haha kitorg ar last sekali turun..sbb nk bergambar kat batu ni laa..



niceeeee



gilo budaq2 nieeee



ok dh habes dh..
last but not least, aq dh turun 100 kalori..haha turun2 makan nasi lauk ayam..100 kalori la sgt..!hampeh!!


hepy wekeng u ollss..
bye wasalam..
~anyo~