Pages

Thursday, April 10, 2014

Echa Eday !


assalamualaikum 
cintaku..goli den hihi

ramai dh member2 aq yg sudah menamatkan zaman ank dara mereke.
hee suke tgok kamu sume yg dh kawin nie. sbb mereke ni sume dh masuk stage atau fasa yg seterusnyer iaitu menjadi ibu2 mithali la pule. dh xbleh nk galok2 sgt, eh buleh tp ngn kite2 aje la..kiki

suke tgok perubahan masing2, ye la time zaman universiti lain, mkn, minum gelak gaduh wat asmen ape lagi kuar jln2 lepak2 sume ngn kawan2 tp bile dh ade berumahtangga ni sume fasa universiti dh jadi satu kenangan yg sgt manis walaupun ade pahit nyer, tp pahit tu la yg ajar mcm mane susah senang nyer jadi seorang student ni.yg bertambah tambah best nyer mmber2 aq nie bile dh berumahtangga sumenye dh berubah ke arah yg lebih baik. aq salute ! sume manusia boleh berubah kan.. 

dan pulak yg dh ade anak pon..uii dlu dy la yg paling taicho time universiti tp skang ade ank yg paling cute n cumel sgt dan sesopan je .aq suke sgt tgok. 
manusia akn jadi lebih baik bila dy sendiri sampai ke tahap itu.betul x..

hooii jauh nau dh aq berdrama nie.. :P
em sabtu lepas sorang lagi kawanku Echa si cantek manis my backbone hampir menamatkan zaman ank dara nye,kiki belum lagi. ni stage engagement la. insyallah doa2kan wedding nyer nnt. aq pon xpasti bilakah itu ;) jeng jeng jeng

aq nk interprame sattt ;)


sila jgn percaye..
ini adalah gimik semate..
kahkah
ini bukan echa. ini adalah lin..kawanku yg sdg mncari jodoh haha


ini la echa my backbone bersame mak tercinta


santek kan my backbone..
like princess sgtt..beautiful ! awesome ! 
mak andam nyer sebelah kiri nyer, we called her ateq
superb ! make up like professional.. salute beb!


kawan2 yg over sgt ko jahhh
haha


kahkah nebes ke cha..
tarik napas
fuhh haaa




amin ya rabbalalamin..
semoga wedding berjalan lancar..doa byk2 yea :)




wth bakal mak mertua ;)
insyallah..


meriah nyah..
serupe nk kawen dh
tp kawen lagi ramai kot..hehe


Happy Engagement day echa mybackbone !
if u re happy, i'm super duper happy :)
very excited..


my frends.lin,echa n tira
thats about friend..
when you are happy, then we are double triple happy for u..






xde ape yg berharge selain kebahagiaan org yg kite sayang..
ketaq aq nk naip ayat jiwang ini. kahkah
but anything for u my backbone !




she is my backbone
Nur 'Aisyah :)
hee


like mannequin..
seriously..


dgn ayah :)


with aliya adeq echa
sgt shy shy cat org nyer
manis jee




sgt la xbehave haku nie..kahkah
bile nk berubah ni ja..haha tunggu kawen..









kawan sejati adalah waktu kite susah dy sentiase ade utk kite,
dan waktu kite senang dy gelak besar2 same ngn kite..keke
that is true friend !

bye 
wasalam

~wait for Echa wedding day pulak~ ;)

No comments:

Post a Comment