Pages

Tuesday, July 23, 2013

yeay ! handbag dah sampai..


pukul 2 pm td, aq dapat kol dari number 011+++ ape ntah aq x ingat lelaki la tapi..aikk sape plak nie kan?
takkan parcel handbag dh sampai kot..dealer baru proses order semalam isnin kot.

brother itu : haa ini norizaty d alamat no.sekian jalan sekian...bla bla..
aq : haa betul la tue.. (aq syak slang dy cm india2 gitu)haha
brother itu : ini saye nk hantar order awak laa..
aq : order ape ea?
brother itu : order dr syarikat bla.. bla..

lorr betul rupe nyer parcel handbag aq..cepat nyerr..
brother india itu rupe nyer nak tanye rumah aq kat mane..xjumpe alamat yg ade kat parcel..haha
heyy rumah aq ke hutan sangat ke sampai xjumpe alamat nyer..haha

dh sampai lori Ta-Q-Bin depan umah..
dan ini la dy barang nyer..
sebesar sebiji bantal jugak lerr.. :)

cepat sampai isnin proses selase dh sampai..
yeay ! beg raye sudah ade ler..




aq kan ade cite nak sangat beg ini ..yang warne blue black gambar d bawah itu..
tetibe minggu lepas Mak Rozi kate nk belanje plak..haha lg best..jimat2..hehe
time kasih Mak Rozi :)

yg blue black itu la aq order..sekali ngn Mak Rozi punye..ade gambar kat bawah..


blue black itu aq punya..
NEW PRADA INSPIRED BAG BLUE
RM60 jee

alaa sory lerr gambo aq ngan beg baru xde ler plak..

ini Mak Rozi order 

SINGLE SHOULDER ROSE RED
RM40 jee

( haha beg anak lagi mahaii dr beg omak eh..)
nak wek cano..anak eh demand sket.. ;)



ni dye beg nyer..
model Mak Rozi with bag pink..x sah kalo x pink..

Mak Rozi baru balek terus aq suh jadik model.hehe
elok plak pakai baju pink..hah ngam ngam soiii lerr







selesai kisah aq + Mak Rozi dan handbag2 nyer..

so sape nk usha2 beg bleh je g beli kat sini..
herge x yah risau ler, aq rase herge nye sume mampu milik..!
barang pon okeyy..
2 hari dh sampai..
banyak giler choice..
so ape lagi..
sila la menjamu mate..

klik klik sini..





No comments:

Post a Comment