Pages

Tuesday, July 9, 2013

My sis officially got engaged !


haha lame sudah ku peram gambo nie. maklum lah engaged kan belum wedding ag. kang dh wedd baru vast vast ke baboom kau kau punye aq upload gamboo..skang nie slow n steady dlu laa..
2 minggu lepas kak saye, eh tetibe plak gune saye kan!kak aq a.k.a Cik Jue dh tunang..;)
kawen ble?nnt ku beritahu yea..

ok dah..moh tengok gambo..


haa ni gambo yg dh di edit tp xsume..sbb mate dy macam panda..hehe :)



induk & Cik Jue



ZAAN family..











ye ye senyum nampak gigi..


semua nyer sibuk posing..haha












yee 4 gegurls mak rozi n pak mail..ngee


haha ni couple of d year nie..m.long & p.long



rombongan sampai sudahh..
jemput la masukk..





sesi menjamu selera..



haa org kuat nie..!






gambo bersepah2 sekejap ke dapo sekejap ke depan..haha


haha tetibe gambo laki2 most wanted yaw..




 haa my atuk..
FAKTA 1:-
pesanan pade sesiape yg nk kawen ngn org n9 sila stdy dahulu adat2 n9 supaya senang nak dtg meminang nnt..atuk aq siap berbalas pantun lagi..haha 
ni gambo time makan sireh salut gambir lah, aq ingat sireh n ape ntah lagi hiasan je. nghupo eh kono makan.haha sobab eh? tando sebelah pihak pompuan setuju la teghimo cincin tunang tue..den pon xtau sobolum nie..oww lagi sogham la den nak kawen, hehe ado buapak ntah apo laie :) banyok oo adat istiadat eh. ngombau most wanted yow betul lahh..haha


FAKTA 2:-
hari tunang ni dari masak memasak, goodies, make-up,hantaran, hiasan pelamin, basuh membasuh pinggan mangkuk, periuk belanga dan sebagainye senang cite dari A-Z adalah buat sendiri ! yeay good job ZAAN FAMILY n especially MAK ROZI ! terima kasih mak..!we luv u



last..
selamat menjalani tempoh pertunangan to Cik Jumiey..hehe
congratulations..hew~
iman dan sabor itu adalah penting yea..:)


p/s : penat aq edit eyeback ko derrrr..haha

terima kasih banyak2 pada ZAAN FAMILY yg banyak sangat membantu.dari m.long,a.long,p.ngah,m.ngah.p,tih,m.tih,p.cik,m.cik,p.tam,m.tam n induk moga ALLAH dapat membalas jasa kalian.ameen..:) dan juge keluarge belah Pak Mail terima kasih dari jauh sudi menghadirkan diri..
dan juge kpd sedare2 lain (maaf kalo ade yg xtersebut), jiran tetangge dan sesape je yg datang, terima kasih byk2 bagi pihak kami sekeluarge.


~anyo~
wasalam

6 comments:

  1. Huhu...ckp dgn kakak bwk keta jgn bkhayal ye.

    ReplyDelete
  2. Huhu...ckp dgn kakak bwk keta jgn bkhayal ye.

    ReplyDelete
  3. Huhu...ckp dgn kakak bwk keta jgn bkhayal ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu nape pulak tu k.sazzy..ado la tue an..huhu
      kakak mmg sll berangan ponn :)

      Delete
  4. jaja=))) bru ku tahu kk jumie da tung=)) thniah erkk=))

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..nant wedding kak aq dtg au.. :)

      Delete