Pages

Sunday, July 28, 2013

Berbuke Puasa di Village View pulak..


kat facebook upload dh gambo nie..kat sini tang aq membebel plak.haha
seperti yg d beritahu, kan aq cakap kat entry lepas alaa mase berbuke kat Rimba Klasik aritu..entry malam 11 Ramadhan itu hari..nak g berbuke kat Village View pulak, dekat sangat tempat kedua2 ini cume Village View macam tersorok sket.tp fullll house beb org nyerr..member aq pon kate sini sedap gak..mak Rozi n Pak Mail pon suke nengok view kat sini..name pon Village View..ala kekampungan gitu..

so kite suh kak aq Cik Jue pi book kat Village View, dy pon ade kat Ukm pon, ngah final exam kenn..konon2 nk book sekali ngn tempat atas pangkin ler canteq kot tempat nyer konon laa, sekali nah amek kau..full book woii sume dh d reserved.. mane ler dtg org reramai nie..last2 dapat gak meja, depan sekali. nun haa dopan tv..haha sonang nk dongar azan berbuko..

kite pi gerak sane pas asar je. x jauh mane kat bandar baru bangi je. tapi tau2 je ler jalan nk merempuh time bulan pose nie..jalan nyer yg hazabb ngn jem nyer.nk2 kuar KL, kat bangi pon same jem nyer.

sape dtg sini, jgn lambat..nnt parking full, merano..bhaha




ni dalam kul 6.45 cmtu. org xde ag tp tempat nyer sume dh d reserved ! pfftt



agak2 kak aq book pagi td dh number meja 67..org yg meja no.1 tue minggu lepas kot dy dh book..haha



pangkin atas ni la konon2 nyer nak..hem xdo rezeki..nxt time lerr..



sementara mnunggu waktu berbuke..
bergambo lerr..






 Cik Jue ngn kawan2 nyer..
















Mak Rozi ngan M.cik Ieda..
family M.cik pon ade sekali.. :)






haa dopan tv ..
haha makan kat sini mmg romantik sket..dy cm tak terang tak gelap..hehe tu yg gambo orenn jee






tudung aq dh sekalai dh.huhu pas solat maleh nk betul kan dh..
kat sini ade surau, toilet..complete lerr..















fail lg la aq amek gambo gelap2 nie..sbb aq x suke gume flash..hemm


dh dh moh ler balek..
balek singgah masjid hijau (Masjid Al Hasanah Bangi) terawih..
kalo g bangi, situ ler singgah nyerr..

oo lupe plak, sini xde buffet..sume ala carte, order jerr..
bagus gak, ktorg mmg x berape nk sgt ngn buffet..membazior..;)

selalu aq bace blog2 la kan berbuke pose kat mane2 ala2 buffet ke order kerr mesti ade gambo makanan yg meriah2 sedap2 an..haha dlm blog aq xde la plak..haha maap ler time makanan sampai je aq dh melantak, xsempat nk amek gambo, camera ntah ke mane, dasar kuek nau mentekedarah nyerr!..haha tp Village View ni sodap jerr..lincinnn lerr..:P

ok bye..
tu jeee..



No comments:

Post a Comment