Pages

Saturday, February 16, 2013

selamat kembali :)


selamat kembali ke new sem laa..hee
majoriti student dgree akn masuk new sem kan dis monday..kan2x

so i wish good luck to oll of u lah 
amacam result u olls?ok?
x ok..xpe, life must go on meehh, dnt stop to try our best ok!
aq pny?hem alhamdulillah..w/pon xsampai d real target ag kite cube new sem ini!yeaahhh chaiyok2x

kalo dh masuk new sem ni, haruslah blog ini akn berkelawar a.k.a bersawang seketika..hikhik
ye la sbb aq pasti class timetable aq adalah pact giler..dr 8am-10pm maaa
dan pasti akn dipenuhi dgn asgment, quiz n bla2 lagi..
n dis sem aq akn pegang 8 subjek+ final project+MUET ag woo
ketaq lutut aq ni weyhh..dan keadaan sekarang membuatkan aq lebih takut nak menempuh hari2 yg mendatang..

sebab itu la penting ny aq wat persediaan awal contohny seperti amek note senior2 lepas supaya aq dapat hint sket ape yg aq akn belajar dlm sem 4 ini.. ~eh ceh mcm bg tips nk menghadapi SPM la plak!~

 dh malas nk merepek.ngeh
saye akhiri dgn..

muko den berlatar belakang kan view putrajaya..haha


tanx sudi singgah di blog ini..
wassalam
~anyo~

Tuesday, February 5, 2013

Broga Lagi!

kali ke-2 mendaki broga.
tp kali ni lain sket sebab dapat rase gelap dan terang!unbelievable..






suasana ketika subuh..subhanallah cantek sangat!


3 sibling, at the back Sham






subhanallah dapat tengok matahari terbit..


u know what..bila kami berada kat ats puncak baru sedar besarnyee kuasa Allah nie..
sume kat bawah macam lukisan je..daebak!

alhamdulillah

hello kitty yg cute ;)

moh la kite menaiki hello kitty yg cumeel ini..
wah!sgt teruja aq dgn ini kereta..jakun sebentar!
siap ade lampu disko dlm dy..bestnyee


cumeel x kitty ini? tp bukan saye pnye..
bukan juge model (pja) itu punye..bhaha

time aq hang out wth my frend, cerita dh berabad baru nk story ma..who care:)
jalan2 dgn d cute hello kitty ini..
nek pon jadi laa, mane tau satu hari nanti aq dapat memiliki kereta doraemon plak..haha
tanx awin n yunk!


~memang trend skang mulut ke depan ea?haha lantakkan..~
tanx a lot pja, awin n yunk!nnt kite berjimba ag nek keta doraemon aq plak..haha
short entry..hehe
~anyo~