Pages

Thursday, July 26, 2012

ku kehilangan..;(

salam..


entry ni aq buat sebab kat c. sepet d gojes ade wat contest raye. tp aq xtau la cite aq ni sedih ke x..tp sedih  la kat aq cume aq xreti nk elaborate citenye sahaje..ngee


-semoga dgn kehadiran beg baru dari sepetshop dapat mengubat hati dek kehilangan beg ku yg ntah pegi mane-he2;)


sekadar mencube...;)
..............................................................................................................................................................


awal bulan 7 haritu sebelum cuti semester aq ade pergi satu program entrepreneurship dekat KL 3 hari (jumaat,sabtu dan ahad). dan pada Ahad selepas pulang (skema ayt ko!)dr progrm tue jam 4.45 petang terjadiny peristiwa hilang beg, aq baru letak beg aq kat depan hostel aq, aq nek bilek kejap solat n turun balek, aq tgok dh xde, puas aq tny org kat situ, member2 yg len, tny pjbt hostel tp hampa.. xbleh aq lupe sampai bile2 sebab:


dalam SATU MASE aq hilang SATU BEG (xsekecik handbeg bahkan sebesar beg balik kg), tp lebih SEPULUH barang pergi begitu sahaja, ohh sadis giler!aq xtau mane pergi beg tue. aq dh try letak kat FBOOK tny kawan2 bg message bagai2..ahh hampa! mane perginye ko beg..dh ar banyak benda dlm tue (kain baju  yg xbasuh 3hari -tu pun nk curik ke?-, perfume baru beli, losyen baru beli, alat2 mekap, kasut,beg angry bird, wireles mouse, baju kurung yg lawa2 plak tuh,kalo yg buruk2 xpe la jugak nk hilang, n banyak lagi sebenarnye..yelah penuh 1 beg balek kampung..tp xbleh aq terima adalah EXTERNAL HARDISK aq pon dalam tu jugak!aduuuh! external tulah satu2 kenangan aq time diploma dlu..oh stress! 
-berdasarkan kisah benar-






Lirik Lagu Kehilangan ( OST Magika )


Ku kehilangan bersendirian
Tolonglah aku mencari hala tuju
Ku kehilangan penuh kesunyian
Temankan aku disini sedang menunggu


Beratnya hati untuk melangkah pergi
Makin berat bila dengar engkau menangis


Usah tinggalkan aku sendiri
Hanya padamu harapan ku yang terakhir


Beratnya hati untuk melangkah pergi
Makin berat bila dengar engkau menangis


Ku kehilangan bersendirian
Tolonglah aku mencari hala tuju
Kehilangan kehilangan


..................................................................................................


-tetibe letak lirik lagu.ko dh kenape??-




okeh last sekali readers yg silent mahupun yg vibrate..haha tindakan anda ialah sila klik like facebook Sepetshop 
-sebab c.sepet yg suruh-


join sekali contest raye nie 
-sebab c.sepet yg suruh jugak-he2


semoga c.sepet d gojes a.k.a c.zack_uhana a.k.a CPZ dapat terime crite sadis ini..sekian..
(aargghh xtau nk up up kan ape lg..ngooiii)






..................................................................................................


wassalam..


~anyo~

1 comment:

  1. good luck..
    :)

    singgah sini,nak follow tapi takde widget follow?
    :)

    ReplyDelete