Pages

Thursday, June 28, 2012

KAMI SUKA MAKAN!


salam readers..yes!exam habes dh..so i can concentrate wth my life, maklumlah sejak exm hidup xterurus dh..haha makan pun ikt sedap perut je..lapar makan xlapar kebulur..masuk angin keluar asap kuk bawah..;) 

lame rasenye aq xupdate pasal my siblings kan..hehe ni sebab lame x together n acara wajib bile sume dh ade adalah MAKAN reramai satu family la nie tu yg tercetus entry MCM NIE.. xkire la makan kat luar ke kat rumah ke..kalo sume ade pasti makan adalah acara yang paling best sekali..!he

sebab kalo bab makan nie ank2 pak mail ngan mak rozi mmg xkira,sebaat je sume yang ade..siap gaduh2 pon ade.nie aq punye tu ko punye..haha time nk order mesti sume nk air best2 jer..pastu nak rase sume sekali kann..haha sentap mak rozi!hewhew..

hehe tapi kalo bab xhabis jgn riso mesti ade org tolong habiskan,,hehe sebab kami adik beradik mmg mengamalkan "al mubaziru kanu ikhwan nusyayatin" (membazir adalah sahabat syaitan) sape yg membazir tue dy ar syaitan nyerr..ngee;) padahal mmg sume tembolok banyak makan..




haha kalo makan kat hotel lagi fun!amek sume sekali..meje lain dh bertukar2 org,,kitorg pasti still kat situ gak..dr kul 8 sampai la kul 10pg,ko bleh breakfast 2 jam!haha sbb kami amalkan elehh dorng bukan kenal kite pon makan banyak mane..haha gile keji perangai



tu lah mak rozi kate mmg bagus ank2 aq nie..mmg berbalaoi2 makan kat hotel..xmembazir!hehe



hehe bile nk makan kat hotel lagi mak rozi??ngee;)



haha..mkn strawberi pon excited macam makan ayam panggang!puii..





ni poonn langsaiiiii..



maaf laa saye paparkan sifat buruk makan kalian..terima je laahh haha




hah!ko ade makan cmnie!mmg layan habesssssss



sebelumm...



selepassss...berbaloi2!kakak korek gigi xberagak..hehe




ni rasenye sesi makan yg paling latest kot..tp mase ni kakak n abg xdo..;(




yg penting kami tetap bersyukur dilahirkan sebagai anak mak rozi n pak mail yang cukup makan..;)
terima kasih Ya Allah kerana kami dilahirkan sebagai anak pak mail n mak rozi!
kalo anak org lain,xtau la kami makan ape..ee seramm

ok sekian..

wasalam

~anyo~


No comments:

Post a Comment