Pages

Thursday, June 21, 2012

hui..hui..cuci mate jee..


salam..ooiitt hazab nyer nk mengupdate skang..bzy exam!heh alasan je tue..

eh xlame lagi nk puase dh la kan..lepas puase raye lahh..hehe..aq saje cuci2 mate g tgok blogshop org..almaklumlah nk crik tudung raye baju raye beg raye n segele-gelenye rayee lahh..haha

tp aq paling x berkenan kalo blog tu presentation dy or layout dy ke lautt..upps sory! macam blog aq santek sgt kan!hui..hui..bukan ape kalo cthnye:

1..gambar xsharp dan kecik (saket hati..woo kadang2 tertanye2 ni baju kurung ke baju tidur sbb gambar dy blur semacam).

2..serabut sgt ngn iklan kiri kanan (hlng mood terus nk beli)

3..navigation menu dy yg tang atas tue (kat mane nk order pun xtau)

4..ade plak yg loading nye mak aiihh lembap gler..xtau la kalo line tenet aq yg slow kan..xplak rase nye..rupenye gambar yg dy letak besar bapokgajah..xperlu macam tue kot..

5..banyak sgt link yg xperlu..bagi aq kalo blog dy simple,gambar pun terang n very interactive tu dh cukup..

atas faktor2 d atas..ble aq kat blogshop2 d atas aq akan terus pangkah tab tue..haha!aq kejam..


kalo korang caner..hehe sedap aq duk ngomen blogshop org..hehe eh x ni cume komen menbangun kan diri sendiri sbb aq pon bukan terer pon bab2 mendesign blogshop nie..gne blogspot pon dh tersedia layout dy..hakhak..cehh

yg penting simple n santek ;)




nk gambar cantek gne camera canon!haha xdekenemengenepun..

ok bye

~anyo~

No comments:

Post a Comment