Pages

Wednesday, May 2, 2012

nk post entry ape lg ek??..;)

salam u..hehe
rse2 nk cite ape ag..entry g cuti sambil bekerje dh pasal asgmen brlambak2 sudah..so no idea lorrr..

haaaa!!korng penah cuci or basuh kete x??hehe mst xpenah an coz korng pun gegirl cm aq yg budget cun an,ape brg basuh kete der..haha kete pon xde..wahaha..almost mst yg amek port basuh2 kete ni mst bapak korg ke adeq laki korg ke kan..yg part pmpuan nk wat bnde ni..hemh!kirim salam..
tp kan yg gegirl sume..dnt wory k..aq ade jalan penyelesaian nye..hehe

tadaa


haaa kte suh je abg yg xberape nk hensem tu basuhkan kete kite,,hehe nice kan..
mudah sekali..

x yah riso,segala najis ke lumpur ke kat kete korang tue..bisa dihapuskan..
x caye cer la try..haha

ni 1st time aq jumpe bende alah ni time aq g ofis kak aq..
tp korang nk tau kat ne..hehe kat PORT DICKSON..haha sentap x?
alah mesin ni kat mane2 ade kan,dekat2 rumah korg ofkos ade, kalo xde pindah PD,haha sngguh melampau smoi nk pindah2 kan..tp tu semata2 mesin kan..ni mesin ade n ad abg2 yg xberape hensem tu tlg cuci gak kete kite..dy belai ny..dy tonyoh nye..segala mcm laa..
hah!mcm promoter plak aq bercerite...


nah..taajub aq bende alah..hehe aq mmg jakun sket..


  kite just duk diam2 je dlm tue..
xsampai 10 minit pun..




lagi

dan

lagi....


hasilnyeeee...



 haaa...licin sekali..clean n clear..;)hehe



 dy ade byk lagi service alah mcm biase laa..polish la wax lah..ala mcm kat kedai basuh kete tue..

 ni nak tambah tayar wax..wah!RM1 je ko..


tp korang tau x bape harge cuci gne mesin nie..cer teke2??

RM3 jer ..ok!x payah nk terkejut sgt la..
aq cite lebat2 ni pasti punye ade bkti..

 ok dh percaye..sape yg duk area2 dekat ngn PD tue..pegi cepat..ngee
eleehh korang kalo basuh kat umh pun..bil nye same je almost 3ingit gak..
ni jimat tenage..haha

so gegirl jgn buang tenage..kte gne je automotik punye..hehe
eleehh yg boboi pun xkesah la kalo nk g..xde nye jatuh saham g cuci kete gne automotik..
mst org pandang..owwhh brader ni busy so thts why dy basuh kete automatik..mst kaye kan brader tue..hahaha tetibe..

okeh itu je..
layak x aq jd promoter??
haha layan..
bye
~anyo~

No comments:

Post a Comment