Pages

Monday, July 4, 2011

about score A programme

rase2ny sstgah korang mst dh familiar dgn d cute bee ni kan..
yg xpenh nmpak tue cer teka cer teka nape d cute bee ni senyum2 kat korang??hu
ad motip la tu an..
yg xtau tu meh nk story2 sket..
bfore tu aq bg klu sket kat bwh nie..cer tgok..

ok2..dpt teka dh??xdpt ag..emmhh ok2 aq bg klu ag..yg dh tau tue buat2 jela xtau..haha


haaa..dpt dh teka?ni la score A programme..
sesuai tuk sape2 je adq2 yg brsekolah dr 4 thn smpi la ke form 5..huh amazing!
program ni adalh sbg PELENGKAP khdupan korng tau..nk tau sbb pe??coz prgrm ni pasti mmbntu adq2 tuk score A dlm exam..trutama kpd adq2 yg sdkit malas nk bukak buku tu kan (ceh2 sikit ke?)ha12 yg rajin tue lg2 lah bagus tuk gne progrm nie..mmg xrugi kalo kte blaja cara canggih n xmenjemukan adq2..
ad yg parent tkt tuk antar ank tuisyen mlm2 tue..mmg ssuai sgt!
ok lah tuk keterangan lanjut layari http://www.scorea.com.my/ atau email kat nor_izaty@ymail.com atau inbox fB kat aq Norizaty Ismail..calu bete..
 

No comments:

Post a Comment